Wine

Op het menu staat een beperkte selectie van gerechten die echter allemaal met verse streekproducten bereid worden. Ook de wijnen komen uit de onmiddellijke omgeving, vooral uit Serralunga, waar de Barolo koning is.
De bistrot is klein maar aangenaam en verzorgd ingericht, met 2 verdiepingen die uitzien op de wijngaarden en met als blikvanger een piano die bespeeld wordt door Gian Paolo wanneer het niet te druk is in de keuken.
De gasten kunnen zich ontspannen in een uitnodigende zithoek waar ze kunnen genieten van een glas wijn of grappa of een boek inkijken uit de kleine huisbibliotheek.
Bij mooi weer worden er tafeltjes gedekt met uitzicht op het kasteel ofwel op het ruime terras dat uitkijkt op de heuvels van de Langhe, werelderfgoed van Unesco.
De keuken is overdag voortdurend open, 's avonds is reservatie nodig.
It’s possible to reserve the first floor room -up to 14 people- for work meetings or private events

Boekinge hele dag open van 12 tot 22 uur, woensdag geslotenJane

Elena, een advocate en sommelier AIS e WSET uit Rome, en Gian Paolo, een muzikant uit Milaan, zijn naar Serralunga uitgeweken vanwege de prachtige omgeving, maar ook om er een nieuw leven te beginnen. Ze hebben er een bistrot geopend waar Gian Paolo de keuken verzorgt terwijl Elena persoonlijk de gasten onthaalt.Ze hebben hun lokaal "Flauto Magico" (Toverfluit) genoemd ter ere van Mozart.


De magische fluit is een wijnmakerij met keuken. We stellen wijn-spijscombinaties voor, door ons bestudeerd met de medewerking van andere sommeliers, om zowel wijn als spijs te verbeteren. Hieronder volgen enkele van onze voorstellen, die echter variëren naargelang het seizoen om verse producten te garanderen.Menù

Hieronder kunt u de lijst met wijnen of sterke dranken bekijken.