Il Flauto Magico

 

 

Wie zijn wij

Waar kan u ons vinden

Wat doen wij

Over ons

Photogallery

Contacten

Links

 

Elena, een advocate en sommelier uit Rome, en Gian Paolo, een muzikant uit Milaan, zijn naar Serralunga uitgeweken vanwege de prachtige omgeving, maar ook om er een nieuw leven te beginnen.    Ze hebben er een bistrot geopend waar Gian Paolo de keuken verzorgt terwijl Elena persoonlijk de gasten onthaalt.

image003

Ze hebben hun lokaal "Flauto Magico" (Toverfluit) genoemd ter ere van Mozart.

Op het menu  staat een beperkte selectie van gerechten die echter allemaal met verse streekproducten bereid wordenOok de wijnen komen uit de onmiddellijke omgeving, vooral uit Serralunga, waar de Barolo koning is.

 De bistrot is klein maar aangenaam en verzorgd ingericht, met 2 verdiepingen die uitzien op de wijngaarden en met als blikvanger een piano die bespeeld wordt door Gian Paolo wanneer het niet te druk is in de keuken.

De gasten kunnen zich ontspannen in een uitnodigende zithoek waar ze kunnen genieten van een glas wijn of grappa of een boek inkijken uit de kleine huisbibliotheek.

 Bij mooi weer worden er tafeltjes gedekt met uitzicht op het kasteel ofwel op het ruime terras dat uitkijkt op de heuvels van de Langhe, werelderfgoed van Unesco.

 

De keuken is overdag voortdurend open,  's avonds is reservatie nodig.

 

Itís possible to reservethe first floor room -up to 14 people- for work meetings or private events

 

Wekelijkse sluitingsdag tijdens de winter : dinsdag.

Vanaf juni alle dagen geopend.

 

 

 

 

††††††††††††††††††††††††††††††

Torna a selezione lingua // Back to language selection // Terug naar taalkeuze